donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Het komende weekend is er weer de Kerstmarkt

9 december 2019

DORDRECHT - Van vrijdag 13 december tot met zondag 15 december zal de binnenstad van Dordrecht naar verwachting weer volstromen met mensen uit het hele land, voor de Kerstmarkt.

Met bijna driehonderd kramen en pagodes en zo’n 35 horecapunten op de route is de Kerstmarkt Dordrecht de grootste kerstmarkt van Nederland. Er is volop entertainment gedurende de drie dagen van het evenement: verschillende podia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long op het Stadhuisplein. Verspreid over de binnenstad zijn sfeervolle pleinen met muziekpodia en ‘muzikale hotspots’. Hier zijn alle welbekende kerstliedjes te horen.

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma aan activiteiten samengesteld. Zo is er dit jaar voor het vierde jaar op rij een gezellig kersttheater te vinden in de Grotekerkstuin. Het kersttheater wordt vergezeld door de dieren van de levende kerststal in de tuin van de Grote Kerk. Het muzikale winterterras op het Stadhuisplein is een prima plek om na een rondje over de Kerstmarkt te genieten van een warme chocolademelk of glühwein.

De Kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 13 december van 10:00 tot 21:00 uur, op zaterdag 14 december van 10:00 tot 21:00 uur en op zondag 15 december van 11:00 tot 18:00 uur. Zie hier voor een uitgebreid programma.

Lees meer over:

Kerst kerstmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!