zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 7 december ontvangt Ben Corino de Uitvaart ondernemer Els de Zanger

6 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 7 december ontvangt Ben Corino de Uitvaart ondernemer Els de Zanger. Sinds 2010 is zij in deze branche in loondienst werkzaam. In 2018 startte zij haar eigen onderneming. Zij is als uitvaartbegeleidster werkzaam in Dordrecht en de regio. Zij heeft als keurmerk Dementie vriendelijk. Dementie is opgeklommen tot volksziekte nummer 1. Dit vergt meer zorg in de begeleiding van de achtergebleven partner van de overledene. Ben Corino gaat met Els in gesprek over de rol van de uitvaartbegeleidster en haar ondernemerschap.

In het tweede uur is er aandacht voor de achtergronden van de actualiteit in Dordrecht en de andere Drechtsteden. Met:

Manon Kranendonk.
Tijdens het kampioenschap ‘Sterkste vrouw van Nederland’ overklaste Manon Kranendonk (30) iedereen. Verraste het haar dat zij tijdens haar debuut er direct met de titel vandoor ging?

Bart Rombout.
Bart Rombout werd onlangs onaangenaam verrast toen hij hoorde dat zijn naam misbruikt was door iemand die een familielid van hem uit zijn naam geld wist te ontfutselen. In deze uitzending zijn verhaal.

Emre Hoogduin
Het is alweer 2 jaar geleden dat Emre Hoogduin (18) op pakjesavond uit de kast kwam. Sindsdien zag voor hem het leven er anders uit. Deze week werd bekend dat Emre is verkozen tot 7days Jongere van het jaar. Een gesprek met Emre in deze uitzending.

Dichter van Dienst is Kees-Jan Visser

De Politieke stamtafel met aandacht voor de lokale en regionale politiek.

Drechtstad FM
Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM: Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Lees meer over:

ben corino studio de witt
Deel dit bericht met je vrienden!