zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Informatiebijeenkomst werkzaamheden wantijbrug

6 december 2019

DORDRECHT / PAPENDRECHT - De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet door Rijkswaterstaat gerenoveerd worden. Daarvoor gaat de brug vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Nood- en hulpdiensten, openbaar vervoer en (brom)fietsers en voetgangers mogen wel over de brug. We verwachten tijdens de werkzaamheden forse lokale en regionale verkeershinder. We kunnen ons voorstellen dat u hier vragen over heeft.

Op woensdag 11 december van 18.00 tot 20.30 uur geeft Rijkswaterstaat op een inloopbijeenkomst voor Drechtstedelijke bedrijven en bewoners, een nadere toelichting op de werkzaamheden, hinder en maatregelen en beantwoordt uw vragen. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. Vooraf aanmelden hoeft niet.

Waarom een volledige afsluiting noodzakelijk is
Er is door Rijkswaterstaat uitvoerig met Dordrecht, Papendrecht en de Veiligheidsregio gesproken over mogelijke alternatieven. Daaruit bleek dat alleen bij volledige afsluiting van de brug de veiligheid tijdens de werkzaamheden en de aanrijtijden voor de nood- en hulpdiensten via de N3 gegarandeerd kunnen worden. Daarom is er geen andere optie dan een volledige afsluiting, hoe vervelend ook.

Lees meer over:

wantijbrug afsluiting
Deel dit bericht met je vrienden!