zondag 11 april 2021

Alles over Dordrecht

Sint en de Kerstman op één feest op de Staart

3 december 2019

DORDRECHT - Stichting Geef het Dordt organiseert op 4 december van 16.00 tot 21.00 uur een gezellig sinterkerstfeest aan de Merwedestraat 277 op de Staart in Dordrecht. (tussen de op en afritten van de Randweg)

Op dit feest zullen zowel Sinterklaas als de Kerstman aanwezig zijn. Er zullen kraampjes zijn waar leuke spullen te koop of te geef zijn. Het geheel wordt opgeluisterd met muziek. Er is warme choco en soep verkrijgbaar en lekkere hapjes. Er zal ook een kapster aanwezig zijn. Ook aan de kinderen wordt enorm gedacht.

Dit doet Geef het Dordt samen met Quiet Drechtsteden, de sociale wijkteams, Stichting Kledingbank Dordrecht, Wijk voor Wijk, Ruimte voor ideeën, Lets ruilwinkel en Centrum Buurtwerk Dordrecht.

Parkeren kan t.h.v. Mc Donalds aan de overkant van de Merwedestraat.

Deel dit bericht met je vrienden!