donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Cigo Bieshof gaat op zoek naar onbekende winnaar halve 'mini' oudejaarstrekking 2018

3 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Winkelier en mede-eigenaar Sven van Opdorp van Cigo Bieshof is op zoek naar de persoon die bij hem het lot heeft gekocht waarmee tijdens de Oudejaarstrekking 2018 een ’halve MINI’ is gewonnen. Tot nu toe heeft de gelukkige eigenaar van het Staatslot met lotnummer FT 06838 zich nog niet gemeld. Deze heeft tot uiterlijk 31 december 23.59 uur om deze prijs te verzilveren. Sven wil alles op alles zetten om te voorkomen dat de winnaar zijn prijs misloopt en gaat daarom samen met de Staatsloterij actief op zoek. Het is voor inwoners van Dordrecht écht de moeite waard om nog één keer in alle keukenlades of hun portemonnee te kijken of er een winnend Staatslot te vinden is. In Vlissingen heeft zich vorige week namelijk de winnaar van de geldprijs van 50.000 euro gemeld.

Bij de Oudejaarstrekking van 2018 zijn de meeste prijzen opgehaald. Maar drie winnaars van een MINI en twee winnaars van een ‘halve MINI’ - want spelend met een half Staatslot - hebben dat tot nu toe nagelaten. Wie in de winkel een Staatslot koopt, blijft anoniem. De enige manier om een prijs te incasseren, is zich te melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij. Er zijn elk jaar mensen die dat vergeten of die hun lot tijdelijk kwijtraken. Zo ook een klant van Cigo Bieshof die zijn/haar prijs - een gloednieuwe ’halve MINI’ - nog niet heeft verzilverd.

Zoektocht in Dordrecht
Sven van Opdorp wil alles op alles zetten om de winnaar te vinden. Daarom zet hij zijn zoektocht op 6 december om 10.00 uur extra kracht bij. In de MINI, voorzien van dakmegafoon, maakt hij een tocht door Dordrecht. Met de duidelijke oproep naar de winnaar om zich uiterlijk 31 december met het winnende lotnummer bij Staatsloterij te melden.

Staatsloterij nodigt je van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn. Natuurlijk kun je met Sven meerijden om zijn zoektocht te volgen en is er ook gelegenheid om hier via foto of video verslag van te doen. Ons eigen foto- en videoteam is aanwezig tijdens de zoektocht; de gemaakte foto’s en videobeelden kunnen we vrij van rechten voor redactionele doeleinden met jullie delen.

De tour van Sven begint en eindigt bij de Cigo Bieshof aan het van Eesterenplein 85 in Dordrecht. We starten om 10.00 uur waarna we rond 11.00 uur weer terug zijn bij de winkel.

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

Deel dit bericht met je vrienden!