Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sinterklaas is de komende weekenden in Sterrenburg, Crabbehof en de binnenstad' Sinterklaasbeweegfeest
18nov

Sinterklaas is de komende weekenden in Sterrenburg, Crabbehof en de binnenstad

DORDRECHT - Sinterklaas is afgelopen zaterdag Dordrecht binnengevaren. Hij gaat voorlopig nog niet naar huis. Zo is hij te vinden in het Sinterklaashuis aan de Steegoversloot en hij gaat naar Crabbehof en Sterrenburg

Sinterklaas Beweegfeest in Crabbehof
Zondag 24 november is er Sinterklaas Beweegfeest in Sportcomplex Crabbehof aan de Vorrinklaan 202. Je kunt hier lekker sporten en bewegen samen met Sint en Piet en je kunt meedoen aan allerlei leuke activiteiten.
Programma:
Start: Samen verwelkomen van Sinterklaas en zijn Pieten
De zaal zal vol liggen met speelgoed en je kunt iets moois in de cultuur- of natuurhoek maken. Je kunt ook verschillende sporten uitproberen en net zoals een echte piet over de daken klimmen  en klauteren! Dans mee met de pieten in de pietendisco of maak samen met de pieten je eigen gezonde sinterklaashapjes.

Kinderen van 1,5 t/m 4 jaar (deelname met papa, mama, opa of oma)
Tijd: 10.30 tot 12.00 uur
Kinderen van 5 t/m 8 jaar (deelname met papa, mama, opa of oma)
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur
Mocht je een kind hebben ouder dan 4 en een kind in de leeftijd van 1,5 t/m 4 dan mag je zowel het ochtend- als middagprogramma meedoen.
Kosten deelname: €2,50 per kind, ouders gratis
Aanmelden voor de activiteit kan hier

Winkelcentrum Sterrenburg
Kleurwedstrijd
Alle winkeliers in Sterrenburg delen sinterklaaskleurplaten uit. Met deze kleurplaat kun je meedoen aan de kleurwedstrijd en mooie prijzen winnen. Heb je hem ingekleurd dan kun je hem inleveren in de speciale kleurplaten schoorsteen welke voor het Sinterklaasdecor in het Winkelcentrum Sterrenburg staat op het plein bij de Lidl. Je kan hier de kleurplaat ook van internet plukken.

Op de foto met Sinterklaas
Zaterdag 23 november kun je tussen 12.00 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen.

Mega kleurplaat
In winkelcentrum Sterrenburg wordt een mega kleurplaat neergezet. Kom woensdag 27 november, tussen 13.00 en 17.00 uur, samen met je vriendjes en vriendinnetjes de mega kleurplaat inkleuren.

Meet & Greet Sint & Pieten
Zaterdag 30 november vindt er tussen 12.00 en 16.00 uur een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een box of high five. Of neem een gave selfie met Sint en de Pieten. Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats.

Kidsworkshop
Op woensdag 4 december kunnen de kids tussen 13.00 en 17.00 uur gezellig komen knutselen. Tijdens deze workshop kun je je eigen Pieten baret maken. Uiteraard mag je deze na afloop mee naar huis nemen, zodat je hem tijdens pakjesavond kunt dragen als echte hulp Piet.Deel dit bericht met je vrienden!