dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 16 november opent DP Hobby aan de Vriesestraat met Diamond painting pakketten

14 november 2019

DORDRECHT - Op zaterdag 16 november vanaf 11.00 uur, opent DP Hobby haar deuren aan de Vriesestraat 67. De winkel biedt Diamond painting pakketten. Door gekleurde kristallen steentjes op een voorbedrukte afbeelding aan te brengen, kun je hiermee een schilderij maken. Het heeft veel weg van borduren, maar dan met steentjes.

DP Benelux produceert Diamond Paintings. Alle foto’s worden door henzelf gemaakt of uitgezocht, waarna ze worden aangepast naar formaat en kleur. Je vindt daarom bij DP Benelux nagenoeg altijd unieke beelden. Bij DP Hobby kun je deze pakketten kopen.

Vind je niet de afbeelding die je zoekt, maar je hebt zelf een foto die je als diamond painting zou willen gaan maken? Dat kan, ook in vele formaten, van klein tot enorm groot.

Hier zie je hoe een diamond paintingpakket wordt gemaakt:

Lees meer over:

Diamond painting DP Hobby
Deel dit bericht met je vrienden!