Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gebied Louterbloemen-Duivelseiland nu extra beveiligd'
13nov

Gebied Louterbloemen-Duivelseiland nu extra beveiligd

DORDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsborrel van BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) Louterbloemen werd het startschot al gegeven, maar afgelopen week hebben verschillende bedrijven uit BIZ Louterbloemen-Duivelseiland de beveiligingscamera’s en slagbomen in werking gesteld. Hiermee is het bedrijventerrein Louterbloemen-Duivelseiland geheel beveiligd.

De slagbomen op de Van Leeuwenhoekweg werden tijdens een officiële openingshandeling in gebruik genomen. Het doel van de slagbomen en beveiligingscamera’s is om het bedrijventerrein een stuk veiliger te maken. ‘Voorheen was de entree aan de Van Leeuwenhoekweg in tegenstelling tot de Nijverheidsstraat niet beveiligd met camera’s. Hierdoor stond de achterdeur letterlijk open en kon men ongezien het bedrijventerrein opkomen. Dit heeft geleid tot twee incidenten waarbij een daderprofiel ontbrak.’ aldus Martijn Onnink van BIZ Louterbloemen-Duivelseiland.

De incidenten en het feit dat er met enige regelmaat grofvuil werd gedumpt, waren voor de bestuursleden van BIZ Louterbloemen-Duivelseiland voldoende redenen om de beveiliging van Louterbloemen-Duivelseiland uit te breiden. De diverse nieuwe camera’s maken inzichtelijk waar voertuigen naar toe rijden en welk kenteken er bij hoort.

De camera’s zijn volgens de bestuursleden van BIZ Louterbloemen-Duivelseiland al een succes. De eerste incidenten, zoals bijvoorbeeld schade aan een geparkeerde personenauto, zijn probleemloos opgelost. BIZ Louterbloemen verwacht dat de incidenten en het dumpen van grofvuil de komende periode zullen dalen. Foto bestuursleden: Aanwezigen opening v.l.n.r.:  Ramon Grundel (Netwerk N.V.), Dick Groen (ParkTrust), Gerard Bouwer (Administratie- en Adviesburo Bouwer BV), Aldo van Kleef (gemeente Dordrecht), Martijn Onnink (De Mijl Vastgoed), Lennard Bouwer (Administratie- en Adviesburo Bouwer BV), Pieter van Nieuwaal (Arcus Nederland BV) en Leo Marinissen (Mobile Containing bv). Op de foto ontbreekt: Leen de Koning (Ames Autobedrijf, onderdeel Amega Groep B.V.)

Foto bord: Bewaakt bedrijventerrein Louterbloemen-DuivelseilandDeel dit bericht met je vrienden!