woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Donderdag 14 november kun je je mening geven over het heringerichte Damplein

11 november 2019

DORDRECHT - De herinrichting van het Damplein in Dubbeldam is bijna klaar. Op dit moment past de gemeente een paar dingen aan, om het plein veiliger te maken. Op donderdag 14 november van 15.00 tot 18.00 uur zijn medewerkers van de gemeente op het plein te vinden. Je kunt hen vertellen wat je vindt van het uiteindelijke resultaat. De gemeente staat open voor vragen en/of suggesties.

In 2018 is het plein opgeknapt. De nieuwe inrichting is eerst met veel mensen besproken en daarna uitgevoerd. In praktijk blijken fietsers en automobilisten regelmatig op het voetgangersgedeelte te rijden. Om dit tegen te gaan verhoogt de gemeente de stoeprand, plaatsen ze palen en brengen ze hekjes aan.

Zie ook: https://www.dubbeldamstart.nl/pages/start--klacht-of-verandering-damplein/actueel/klacht-een-vraag-of-verandering-damplein.php

Lees meer over:

herinrichting dubbeldam Damplein
Deel dit bericht met je vrienden!