Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Alles is reden voor een feestje – 5 jaar Stichting Voorlezen'
07nov

Alles is reden voor een feestje – 5 jaar Stichting Voorlezen

DORDRECHT - Op 17 november 2019 bestaat Stichting Voorlezen precies vijf jaar. En dat is een goede reden voor een feestje. Ilse van Donkelaar nam vijf jaar geleden het initiatief voor de Stichting. “Ik kijk met een heel tevreden gevoel naar de eerste vijf jaar van Stichting Voorlezen. In het Dordtse zijn we niet meer weg te denken.

We lezen voor aan kinderen thuis, aan een grote groep kinderen in het Onderwijsmuseum en aan mensen met dementie. Ook hebben we al verschillende keren meegedaan met Dordtse evenementen, zoals 120 jaar Vincent van Gogh en 400 jaar Synode. We worden ook vanuit het land steeds vaker benaderd.”

Het 5 jarig jubileum wordt op 17 november 2019 gevierd met een Voorleesfeestje. “Denk aan een Voorleesfeestje in het Onderwijsmuseum, maar dan in XL formaat” aldus Ilse van Donkelaar. “We hebben een mooie familievoorstelling Alles is reden voor een feestje, gemaakt samen met theatermaker Ferry Spigt. Een voorstelling over het leven vieren en samen zijn in anders zijn. Voorlezers van de Stichting spelen mee. De Boekenprinses en haar lakei vereren alle kinderen (vanaf 4 jaar), ouders, voorlezers, belangstellenden, partners met hun bezoek. De voorstelling start om 15.00 uur in het Energiehuis. Kaartverkoop via www.kunstmin.nl of bij de kassa.Deel dit bericht met je vrienden!