Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stichting Present Dordrecht- Papendrecht bereidt zich voor op de kerst en zoekt kerstengelen'
07nov

Stichting Present Dordrecht- Papendrecht bereidt zich voor op de kerst en zoekt kerstengelen

DORDRECHT'/PAPENDRECHT - Het is nog een beetje vroeg in het jaar, maar verschillende instanties bereiden zich al voor op de kerstdagen. Zo ook Stichting Present Dordrecht- Papendrecht. Zij zijn op zoek naar Kerstengelen.

Iedereen vindt het leuk om met de kerstdagen de warmte te voelen. Een kerstkaartje, een kerstpakket van bijvoorbeeld het werk, een cadeautje onder de boom, een mooi samenzijn in de kerk, lachend aan de kerstborrel of gezellig aan het kerstdiner met vrienden en/of familie...

Helaas zijn de feestdagen niet voor iedereen warm en liefdevol. Er zijn heel veel mensen in onze omgeving die alleen zijn met Kerst. Deze mensen hebben geen netwerk, geen sociale kring en "vieren" deze dagen, net als elke andere dag. Maar vergeet niet dat er ook andere omstandigheden kunnen zijn waardoor de Kerst even minder gezellig kan zijn voor onze stads- en dorpsgenoten, zoals ziekte of financiële beperkingen.

Stichting Present Dordrecht- Papendrecht zoekt daarom "Kerstengelen" die deze mensen een lichtpuntje willen geven. Een leuke kaart, een tekening, een bloemetje, een kerstpakketje, een kopje koffie, een klusje of op welke manier dan ook! Gewoon uw idee, hoe u kunt omzien naar een ander. Het hoeft u niet veel te kosten, niet financieel en niet qua tijd, maar het betekent heel veel voor iemand bij u in de buurt.

Hulpinstanties melden de mensen bij Stichting Present aan, die een "Kerstengel" toegewezen krijgen. Zo weten zij zeker dat de inzet van de engelen, echt bij mensen terecht komt die dit nodig hebben.

Meedoen? U kunt zich tot 22 november aanmelden. Uiteraard vind u hier ook meer informatie over dit project.

Zie ook:
Stichting Present Dordrecht-Papendrecht vierde haar 10-jarig jubileum (do, 17 okt 2019)
Jongeren lopen maatschappelijke stage via Stichting Present (ma, 29 okt 2018)
Stichting Present viert nieuw onderkomen aan de Noordendijk (do, 20 sep 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!