zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Ticketverkoop World Cup Shorttrack Sportboulevard Dordrecht van start

1 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanaf zaterdagmiddag kunnen shorttrack liefhebbers tickets bemachtigen voor de World Cup Shorttrack Finals die van 14 t/m 16 februari 2020 verreden zullen worden in de Sportboulevard Dordrecht! De beste shorttrackers ter wereld, aangevoerd door gouden medaille winnaar Suzanne Schulting, zullen wederom hun opwachting maken en gegarandeerd voor het spektakel zorgen waar shorttrack om bekend staat.

Het is de vierde keer dat Dordrecht de organisatie van de ISU World Cup op zich neemt. Eerder was de Sportboulevard in 2012, 2016 en 2017 het toneel van de strijd om de wereldbeker. Daarnaast is twee keer het Europees kampioenschap in de stad gehouden, in 2015 en 2019. Met de titel op de 1500 meter en winst in de superfinale pakte Suzanne Schulting in 2019 ook de allround titel. Bij de mannen veroverde de Hongaar Sandor Shaolin Liu de gouden medaille.

Zaterdag gaat het internationale Shorttrack seizoen officieel van start gegaan met de eerste van zes World Cups, in Salt Lake City. Het Nederlandse team start nog zonder Sjinkie Knegt die herstellende is van een ernstig brandongeluk in januari dit jaar. Het team reist daarna naar Montreal (Canada), Nagoya (Japan), Shanghai (China), Dresden (Duitsland) alvorens naar Dordrecht af te reizen.

Voor meer informatie en tickets ga naar: https://www.schaatsen.nl/kalender/2020/2/isu-world-cup-6-st/

Lees meer over:

spuiboulevard shorttrack
Deel dit bericht met je vrienden!