zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Leerlingen Prinses Julianaschool in Krispijn maken mooi ontwerp voor container

31 oktober 2019

DORDRECHT - Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Prinses Julianaschool in Krispijn hebben nagedacht hoe ze containers in de wijk kunnen opfleuren. Dit in de hoop dat er geen afval meer naast wordt gezet. Dat leverde kleurige ontwerpen op.

Wethouder Rik van der Linden zette de makers van het winnende ontwerp gisteren in het zonnetje. Dat gebeurde bij de versierde containers bij de Prinses Beatrixstraat. In de klas ging de wethouder met de kinderen in gesprek. Ze bestookten hem met vragen over uiteenlopende onderwerpen, van de rol van de burgemeester tot het schoonhouden van de stad.

Of er nu geen afval meer naast de container wordt gezet, is afwachten. Wel levert het een fleurig en vrolijk tafereel op in het straatbeeld. Daar krijgen we nooit genoeg van.

Lees meer over:

containers julianaschool
Deel dit bericht met je vrienden!