zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Grote renovatie dierenzorgcentrum Louterbloemen

22 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Deze week is er begonnen met de grote renovatie van het dierenzorgcentrum Louterbloemen aan de Celsiusstraat in Dordrecht.

De plannen om te renoveren waren al geruime tijd aanwezig. Het onderhoud van de gebouwen was door de slechte staat niet meer te doen.  Ook de wetgeving van het dierenwelzijn kwam in het gedrang door het verouderde gebouw.  Het bestuur en de medewerkers van Louterbloemen zijn daarom zeer blij met deze grote renovatie.

De eerste tijd wordt er gesloopt om daarna nieuwbouw te plegen. De huidige ingang van Louterbloemen is nu bestemd voor het bouwverkeer, een stukje verderop is er een bruggetje gemaakt om het terrein te bereiken voor de bezoekers.  De auto’s kunnen geparkeerd worden aan de Marconiweg. 

Tekst en foto’s
Rob van der Woude

Zie ook:

Lees meer over:

renovatie louterbloemen
Deel dit bericht met je vrienden!