zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Fijne sfeer en goede opkomst eerste Dordtse Kil BusinessDag

21 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - ‘Leer je buren kennen’ is de doelstelling van DKIB en dit gevoel was duidelijk aanwezig tijdens de eerste Dordtse Kil BusinessDag op 17 oktober jl. in het Postillion Hotel Dordrecht. De sfeer was erg goed en niet alleen met de bezoekers maar ook met de deelnemers onderling werden gesprekken gevoerd en contacten gelegd.

“Het bedrijfsleven was in grote getale aanwezig samen met de overheid en meerdere bewoners uit Dordrecht-West, die verbinding was erg mooi en dat is wat we vandaag ook wilde bereiken”, aldus organisator Joyce Lipman. De beursvloer was uitverkocht en de organisatie mocht zo’n 150 bezoekers verwelkomen naast de 80 aanwezige standhouders. “Een mooie opkomst voor een eerste editie”.

Dagvoorzitter Michel van Keulen opende de beursvloer om 15.30 uur met Joyce Lipman en wethouder Maarten Burggraaf. Bart Keunen van Rijkswaterstaat en wethouder Rik van der Linden stonden stil bij de opening van de nieuwe aansluiting op de A16 (het kwart klaverblad) en alle aanwezigen kregen symbolisch een klavertje vier uitgereikt en werden bedankt voor hen geduld.

Naast de beursvloer, die gezellig druk was, werd ook de presentatie vanuit de gemeente, Platform SamenBereikbaar en Rijkwaterstaat aardig bezocht. Vanaf 18.00 uur was de netwerkborrel met DJ en saxofonist en bleven vele aanwezigen gezellig bij de bar een drankje doen. Joyce Lipman vertelt; “De Dordtse Kil BusinessDag zal zeker een vervolg krijgen in 2020, ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen en de verbinding met bedrijfsleven, overheid en bewoners was een succes”.

Lees meer over:

dordtse kil dkib businessdag
Deel dit bericht met je vrienden!