woensdag 21 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt mislukte overval op Poolse Supermarkt

7 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een supermarkt aan het Van Oldenbarneveldplein in Dordrecht werd vrijdag 4 oktober overvallen door een man. Hij ging er echter zonder buit vandoor.

Vuurwapen
De medewerkster zat om ongeveer 11.30 uur achter de kassa toen de overvaller binnenkwam. Hij wekte eerst nog de indruk ‘gewoon’ om een boodschap te komen, maar zijn echte bedoelingen werden al snel duidelijk. Hij liep naar de kassière en bedreigde haar met een vuurwapen. Omdat die niet inging op de eis van de overvaller ging deze er als een haas vandoor en rende rechtsaf de Groen van Prinstererweg op.

Getuigen
De politie stelt een onderzoek in naar deze overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u de overval gezien? Heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.

Bron foto: Politie.

Deel dit bericht met je vrienden!