zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Dans, ontmoeting en Filipijnse gerechten

7 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  De Filipijnse Katholieke Gemeenschap Drechtsteden organiseerde zaterdag 5 oktober een gratis lunch in het kader van de ‘week tegen eenzaamheid’. Ruim 40 mensen genoten van dans, ontmoeting en Filipijnse gerechten in de Verrezen Christuskerk in de wijk Crabbehof. De gasten en het enthousiaste team van FCCD hadden de smaak goed te pakken.

De Filipino Catholic Community Drechtsteden (FCCD) wil graag meer present zijn in de Dordtse samenleving. Daarin werkt de gemeenschap samen met de stichting Missie Dordt, die onder andere rondom het thema #jebentnietalleen de presentie van Dordtse Kerken in de samenleving stimuleert. Het koor van de FCCD treedt ook graag op bij uw initiatief. Ga voor meer informatie naar de Facebook pagina: Filipino Catholic Community Drechtsteden.

Lees meer over:

eenzaamheid dans crabbehof zang
Deel dit bericht met je vrienden!