donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe reeks Kunstmin Live van start met hoofdgast Sander de Kramer

7 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op wo 9 oktober gaat een nieuwe reeks van Kunstmin Live van start met de hoofdgast journalist, schrijver en presentator Sander de Kramer.  Sander was hoofdredacteur van de Straatkrant en maakte onder andere programma's voor KRO-NCRV zoals Stinkend Rijk en Dakloos. Zelf leefde hij een periode op straat, met als voornaamste doel het leven van een dakloze te ervaren. Zijn boek Van miljonair tot krantenjongen werd genomineerd als Beste Rotterdamse Boek.

Kunstmin Live is de maandelijkse talkshow met een bekende hoofdgast,  beeld- en muziekfragmenten en live optredens. De presentatie is in handen van journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers. Ze duiken in de (on)bekende passies van de hoofdgast en presenteren hiermee altijd een verrassende avond. De soundtrack van de show wordt verzorgd door de fantastische Kunstmin Live huisband ‘The Easytones’, met frontman Maarten Teekens.

Dit theaterseizoen staan onder meer de hoofdgasten  Emmy Verhey en Han Peekel op het programma.  Kijk voor actuele informatie over de hoofdgasten van Kunstmin Live op www.kunstmin.nl.

Lees meer over:

live kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!