dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Groep 7 en 8 van de Prins Bernhardschool naar Optimist on Tour

27 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag 26 september hebben de groepen 7 en 8 van de Prins Bernhardschool meegedaan aan Optimist on Tour. De kinderen gingen met de juf en meester (en andere begeleiders) op de fiets naar het Wantij bij Kinepolis.

Helaas zat het weer niet mee, want vanaf het moment dat de groepen van school vertrokken begon het te regenen. Jammer genoeg is de regen niet meer gestopt. Ondanks dit slechte weer hebben de kinderen zich prima vermaakt.

Eerst hebben zij een educatieve film gekeken in de bioscoop, daarna kregen zij instructies en tot slot gingen ze aan de slag. De kinderen gingen eerst in tweetallen in een optimist (zeilbootje) en na een half uur mochten zij in een kano of gaan suppen. Hier en daar vielen er kinderen in het water, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle kinderen hebben een leuke en leerzame ochtend gehad.

Lees meer over:

optimist prins berhardschool
Deel dit bericht met je vrienden!