zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe hoofdsponsor voor Hockeyclub DMHC Dordrecht

23 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vorig weekend werd tijdens het openingsweekend van het nieuwe seizoen het sponsorcontract met Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden ondertekend. Dit gebeurde tussen de hockeyvelden bij het DMHC-clubgebouw aan de Schenkeldijk in Dordrecht

Het bestuur heeft voor Rabobank gekozen omdat volgens hen verenigingen een cruciale rol spelen in de lokale samenleving. Rabobank is de partner van verenigingen en clubs, de verbindende kracht waar zij voor staan en de helden die zij voortbrengen. De helden zijn niet alleen onze Team NL topsporters.

Helden zijn vooral ook die vrijwilligers die de club draaiende houden, de trainers en coaches die groepen enthousiasmeren samen te sporten en samen op het podium te staan.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe sponsorovereenkomst is de verenigingsondersteuning. Verenigingsondersteuning is het structureel toekomstbestendiger maken van verenigingen vanuit het geloof in de rol van de vereniging in de lokale samenleving. Deze ondersteuning bestaat uit professionele procesbegeleiding om hiermee de ambities van verenigingen en stichtingen te behalen iets waar op dit moment veel behoefte aan is binnen veel verenigingen en ook binnen DMHC.

De afgelopen tijd zijn diverse borden en banieren bij DMHC in de huisstijl van Rabobank gemaakt. Ook zijn alle teamshirts opnieuw bestickerd zodat voortaan het logo van de nieuwe shirtsponsor erop zal prijken.

Tijdens het openingsweekend werd ook de mogelijkheid geboden om gratis mee te trainen met de hockeyschool. Gemist? Geen probleem. Bij DMHC kun je altijd 3 keer gratis meetrainen. Meer informatie over deze trainingen staat op www.dmhc.nl (onder Trainingsgroepen).

Foto ©  DMHC / Aiji Kley

Lees meer over:

sponsor hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!