zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Kidsproof Drechtsteden is Live

19 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Op donderdag 19 september 2019 lanceert Kidsproof.nl een nieuwe site voor de Drechtsteden! Op Kidsproof.nl vind je nu ook het meest complete overzicht van gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de Drechtsteden.

Kidsproof Drechtsteden
Kidsproof  Drechtsteden is een nieuw en inspirerend online platform. Op Kidsproof.nl vind je: een handige uitagenda voor gezinnen, leuke eropuit-tips, originele kinderfeestjes, hippe kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, fijne clubjes, overnachtingsadressen en nog veel meer. De site is bedoeld voor (groot)ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. 

Ouders inspireren 
De passie van Karin & Nathalie (drijvende krachten achter Kidsproof Drechtsteden) is het inspireren van ouders om in hun vrije tijd leuke dingen met hun kinderen te doen. Vanaf nu is dat allemaal op één website terug te vinden. De vraag ‘Wat gaan we doen vandaag?’ is daarmee snel beantwoord! Zowel buiten als overdekt, gratis of betaald. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden! Via de site en de nieuwsbrief, maar ook via Facebook en Instagram worden ouders op de hoogte gehouden.

Alles overzichtelijk bij elkaar
Er is veel te beleven voor kinderen in de Drechtsteden maar niet duidelijk genoeg waar je de informatie kunt vinden. Kidsproof Drechtsteden voorziet in deze behoefte. Alle ouders om ons heen reageren dan ook enthousiast op Kidsproof Drechtsteden. We staan te popelen om deze mooie kindvriendelijke regio op de kaart te zetten. Ook voor gezinnen die hier op vakantie komen geeft de website een mooi overzicht, zeker omdat veel ouders uit de rest van het land Kidsproof.nl inmiddels kennen.

Kidsproof.nl is een succesvol landelijk concept en nu actief in 24 regio's door heel Nederland.

Lees meer over:

drechtsteden kidsproof
Deel dit bericht met je vrienden!