zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Inschrijving Grote Prijs van Dordt geopend

6 september 2019

DRECHTSTEDEN - Ambitieuze bands en muzikanten opgelet. De inschrijving van de Grote Prijs van Dordt BANDS is geopend. Tot 14:00 uur 15 oktober 2019  kun je je inschrijven en kans maken op een flink carrière boost.

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten d.m.v. aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

In de categorie Bands won de alternatieve rockband Charades. Zij wonnen onder andere een optreden op Wantijpop en het nieuwe Charge Festival van Bibelot.
In de categorie DJ-producer won de hiphopproducer ZY Beats. Hij draait nu op diverse plekken, heeft de ‘Golden Key’ van de DJ-ruimte en werkt momenteel aan een eigen feest in de Popcentrale!

Dat en nog veel meer kun jij ook allemaal winnen!

Inschrijfcriteria bands
• De meerderheid van de band woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
• De band kan 20 minuten aan eigen werk spelen.
• Er wordt op het podium live gespeeld.
• De band heeft audio opnames van minimaal drie nummers beschikbaar.

Inschrijving
Ambitieuze muzikanten kunnen zich tot 15 oktober 2019, 14:00 uur inschrijven voor de categorie BANDS via https://www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt.

Deel dit bericht met je vrienden!