donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht krijgt een eigen versie van Monopoly

5 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vandaag werd de eerste editie van Monopoly Dordrecht uitgereikt. Wethouder Maarten Bruggraaf ontving het officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly. Het is de start van de spaaractie bij PLUS Valkzicht, PLUS 't Lam Dubbeldam, PLUS 't Lam Bieshof en PLUS Doesburg.
Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een volledig Dordrechts karakter. Het spel is ontwikkeld door de vier PLUS filialen in samenwerking met Identity Games. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Dordrecht.

Vanaf zondag 8 september start er een spaaractie bij de PLUS-filialen in Dordrecht. Voor iedere 10 euro die besteed wordt, krijgen klanten een spaarzegel. Bij 30 zegels is de spaarkaart vol en kan het spel voor 29,95 euro worden aangeschaft. Normaal gesproken kost een Monopolyspel 49,95 euro. Sparen kan tot en met 19 oktober, daarna is het spel in beperkte oplage exclusief te verkrijgen bij de PLUS winkels.

Wethouder Maarten Bruggraaf krijgt de nieuwe editie Monopoly Dordrecht bij Plus Valkzicht overhandigd. (Fotograaf: Cees Schilthuizen).

Lees meer over:

uitreiking dordts monopoly
Deel dit bericht met je vrienden!