vrijdag 23 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Hartstichting organiseert Hartstocht De Biesbosch

4 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 14 september is de 4e editie van Hartstocht De Biesbosch. Deze wandeling door de prachtige Dordtse Biesbosch wordt ook dit jaar georganiseerd door de Hartstichting in samenwerking met Stichting Wandelsport Dordrecht. Deelnemers kunnen meelopen en zamelen hiermee geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Vijf verschillende routes
Loop langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes en ontdek tal van planten en diersoorten. Er zijn vijf verschillende routes mogelijk, alle vijf door een prachtig gebied. Er zijn routes beschikbaar van 5, 10, 15, 20 of 25 kilometer. Op elke route is er genoeg te zien en te beleven. De tocht start tussen 9 uur en 11 uur bij het Dordtse Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, 3313 LP in Dordrecht.

Speciale reden
Ook Yvonne van der Zanden loopt dit jaar de Hartstocht. En wel met een hele speciale reden: “Ik loop de Hartstocht omdat wandelen goed is voor mijn eigen gezondheid. Het houdt me lichamelijk én geestelijk fit. En ik loop voor mijn man, omdat hij door zijn ziekte (Kahler) helaas niet meer mét mij kan wandelen. Iets wat we juist zo graag samen deden. Alleen als ik lichamelijk en geestelijk goed functioneer, kan ik voor hem  (blijven) zorgen. Dus daarom wandel ik de Hartstocht!”
Wil je Yvonne steunen met een donatie? Dat kan! Gan naar: https://evenementen.voordehartstichting.nl/actie/yvonne-van-der-zanden

Loop jij mee?
De kosten bedragen € 15,00 inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Van elke inschrijving gaat minstens € 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Meer informatie over deze Hartstocht vind je op www.hartstocht.nl

Onderzoek naar hart- en vaatziekten
Eén van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek, is via fondsenwervende evenementen. Dit doet de Hartstichting onder andere via deze Hartstocht.

Lees meer over:

biesbosch hartstichting
Deel dit bericht met je vrienden!