donderdag 6 mei 2021

Alles over Dordrecht

Het Faire Schaap sluit binnenkort de deuren

26 augustus 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Giftshop 'Het Faire Schaap' aan de Voorstraat 318 gaat binnenkort sluiten. De winkel voor Pluche schapen en andere 'beesten' gaat helaas dicht. Nog ongeveer twee maanden kunt u hier terecht voor lekkere zachte schapenknuffels gemaakt van pluche. Staande, hangende en zittende schapen.

Eigenaresse Minca schrijft hierover zelf: 'Na veel nachten piekeren is de kogel door de kerk. Door familieomstandigheden en toch niet genoeg verdiensten, ga ik stoppen met de winkel. Natuurlijk niet op stel een sprong. Zaterdag 2 november ben ik voor het laatst open.'

'1 september begint de opheffingsuitverkoop. Ik vind het jammer en wil graag alvast iedereen bedanken voor de klandizie, de goede gesprekken en het geschonken vertrouwen. Hoop jullie in de toekomst wel weer ergens te ontmoeten. Minca.'

Lees meer over:

sluiting Voorstraat faire schaap
Deel dit bericht met je vrienden!