zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Zomerfeest Kandelaarkerk

20 augustus 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Net als voorgaande jaren organiseert Kinder- en Tienerclub Stadspolders in en om de Kandelaarkerk aan het Van Eesterenplein 230 een groots zomerfeest met dit jaar het thema: KleurRijk. Op 29, 30, 31 augustus zijn alle kinderen van 4 tm 12 jaar in de ochtenden uitgenodigd.

Donderdag en vrijdag worden de kinderen van 10 tot 13 uur vermaakt met een spannend verhaal, poppenkast, knutselen, vossenjacht, spelletjes, zingen en muziek. Zaterdagochtend zijn de kinderen met hun ouders welkom op de afsluitende feestochtend van 10-13 (van haarvlechten, schmink tot rondje paardentram), rond 12 uur is iedereen welkom voor een pannenkoek.

Ook aan de tieners is gedacht:
Vrijdagavond 30 augustus zijn de tieners (vanaf groep 7/8 en ouder) welkom van 19:30 – 21:00 uur in en om de kerk voor een game of sing a long.

Op deze wijze maken de kinderen op een ontspannen manier kennis met het christelijk geloof de bijbel en de kerk. De kinderen kunnen elke dag binnenlopen en gratis meedoen, op de website is de kleurwedstrijd te vinden.

Lees meer over:

zomerfeest kandelaarkerk
Deel dit bericht met je vrienden!