dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Renovatie Wantijbrug (N3) uitgesteld

15 augustus 2019

DORDRECHT - Rijkswaterstaat stelt de werkzaamheden voor de renovatie van de Wantijbrug uit. Daarmee vervalt het besluit om vanaf woensdag 26 augustus tot maandag 28 oktober geen vrachtverkeer zwaarder dan 3,5 ton over de brug toe te laten. Het tijdelijk niet toelaten van vrachtwagens op de brug heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid van de regio. Rijkswaterstaat neemt daarom meer tijd om samen met de betrokken gemeenten en veiligheidsregio naar de benodigde verkeersmaatregelen te kijken waarmee mogelijk de hinder kan worden beperkt. De
renovatie van de brug wordt daardoor later gestart.

Nieuwe startdatum
Een nieuwe startdatum is nog niet bekend. Deze hangt af van de uitwerking van de benodigde maatregelen. De renovatie van de Wantijbrug blijft noodzakelijk en wordt zodra dat mogelijk is uitgevoerd. De veiligheid van de brug is bij een beperkt uitstel van de werkzaamheden niet in het geding. De brug wordt intensief gemonitord en indien nodig worden tussentijds reparaties uitgevoerd.

Lees meer over:

wantijbrug n3
Deel dit bericht met je vrienden!