zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Centrum van Dordrecht in oosterse sferen bij Pasar Malam Istimewa

12 augustus 2019

DORDRECHT - Bij het Statenplein en de Sarisgang, kon je gisteren een beetje Indonesische cultuur opsnuiven tijdens de Pasar Malam Istimewa. Er werd veel geschuifeld. Dat kwam niet alleen door de muziek, maar vooral door de drukte. In een goede sfeer konden de toegestroomde mensen genieten van twee podia met muziek, volop eten en kraampjes met oosterse artikelen.

 "Ik heb sambal gekocht", vertelt een voorbijganger. Dat is typisch een product wat je op de Pasar Malam tegen kan komen, en dan is veel verschillende smaken. Naast eten zijn er kraampjes met kleding met bonte kleuren, een reisorganisatie met reizen naar onder andere Bali, sieraden en vooral met eten uit de oosterse keuken. De sfeer zit er goed in en de muziek valt in de smaak. Sommige bezoekers wagen zich aan een dansje.

Wie nieuwsgierig is geworden kan nog tot met woensdag terecht op de Pasar Malam. Er vindt een uitgebreid programma plaats.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!