dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Dit weekend is de N3 voor een deel afgesloten voor werkzaamheden

7 augustus 2019

DORDRECHT - Het komend weekend is de N3 voor een deel afgesloten. Tussen de aansluitingen Dordrecht Centrum/De Staart en Werkendam is de N3 dicht. Rijkswaterstaat voert asfalteringswerkzaamheden uit. Ook werken ze aan de vluchtstroken, de verlichting en het maaien van de bermen.

Het eerste onderhoud is van vrijdagavond 9 augustus 21.00 uur tot zaterdagavond 10 augustus 23.00 uur. De N3 is dan dicht vanaf De Staart tot Werkendam. Ook de tussenliggende toe- en afritten zijn dicht.

Het tweede onderhoud is van zaterdagavond 10 augustus 23.59 uur tot maandagochtend 12 augustus 05.00 uur. De N3 is dan dicht vanaf de aansluiting Werkendam tot De Staart. Ook dan zijn de tussenliggende toe- en afritten gesloten.

Lees meer over:

werkzaamheden n3
Deel dit bericht met je vrienden!