donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Wekelijkse demonstratie voor behoud van bomen aan de oever van het Wantij

31 juli 2019

DORDRECHT - Afgelopen vrijdag werd voor de derde keer geprotesteerd voor het behoud van de bomen aan de direct naast de Prins Hendrikbrug gelegen oever van het Wantij op Stadswerven.

Op initiatief van Stichting Het Wantij is er elke vrijdag van 17.00 tot 17.30 uur een demonstratie bij het brugwachtershuisje op de Prins Hendrikbrug. Het protest wordt mede ondersteund door de Partij voor de Dieren.

Het Wantij verschilt met de gemeente van mening over de noodzaak van bomenkap aan de Wantijoever bij de Stadswerven en maakt zich zorgen over bomenkap in de nabije toekomst. Ze roept iedereen op om mee te doen aan de wekelijkse demonstratie.

Op hun site is meer informatie te vinden.

Deel dit bericht met je vrienden!