zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Snackbar De Lampion Choi gesloten; eethuis Wok & Snacks gaat hier verder

11 juli 2019

DORDRECHT - Trouwe bezoekers van de snackbar Lampion Choi aan de Steegoversloot 199, stonden de afgelopen weken voor een dichte deur. “Wegens verbouwing gesloten”, maakte een briefje op het raam summier bekend. Inmiddels is er meer duidelijkheid. Het eethuis Wok & Snacks gaat binnenkort open op deze plek. Net als bij de Lampion zijn hier zowel snacks als Chinees eten te verkrijgen.

Het is nog niet bekend wanneer het eethuis open gaat. De openingsactie is al wel bekend. Die bestaat uit friet, mayo, en kroket/frikandel/kaassouflé en een blikje fris naar keuze voor € 5,-. Specialiteiten van het restaurantje zijn Tja Siew/BabiPang Gang/Babipang Gang Spek met bami/nasi/witte rijst voor € 12,-.

“Wok & Snacks is een klein Chinees eethuis en snackbar”, is te lezen op het blad op het raam bij het restaurantje. “Het wordt gerund door een Chinees-Nederlandse familie. De chef-kok heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de horeca. Samen met zijn vrouw opende hij tien jaar geleden een Chinees restaurant in Hendrik Ido Ambacht. Bij Wok & Snacks kunt u altijd terecht voor een snelle hap of voor één van de heerlijke authentieke gerechten.”

Openingstijden
De openingstijden worden: van dinsdag tot met zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Op maandag is de zaak gesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!