Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wild Romance trapt Parkies af in het Wantijpark'
11jul

Wild Romance trapt Parkies af in het Wantijpark

DORDRECHT - Op het grote veld van het Wantijpark kun je in de zomermaanden weer zeven maandagavonden op rij genieten van Parkies. Dit jaar zijn daar ook je Dordtse helden te bewonderen. Het voorprogramma wordt diverse keren door verschillende Dordtse artiesten verzorgd. Wild Romance zal op de eerste Parkiesavond in Dordrecht optreden op maandag 15 juli. Het voorprogramma is het Dordtse Omg XXL, de entree is gratis. Parkies organiseert al concerten door het hele land sinds 2001.

Programma Parkies
Verwacht op 22 juli Van eigen bodem en De Bounties met in het voorprogramma Popkoor Prestige.
29.07.19: Handsome Poets, met als opener Charmplay
05.08.19: Voltage, met als opener Xerocks
12.08.19: Orquesta Pegasaya, met gratis workshoop en optreden van DJ Carlos
19.08.19: Postmen, met als openers  Edjahcation en Kay Slice
26.08.19:  Legends, met als opener The Artificial

Wild Romance
Wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie natuurlijk aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend! Verwacht een combinatie van echte rockclassic’s en nieuw werk van Wild Romance.

OMG XXL
Deze Dordtse band speelt Nederlandstalige popklassiekers met een eigenwijze blazerssectie, bekend van Dordtse Vrienden Live & hun Doe Maar Tribute!

Het optreden vindt plaats in het Wantijpark, Baden Powellaan. Het voorprogramma begint om 19u30 tot 20u15, en het hoofdprogramma van 20u30 tot 22u30.Deel dit bericht met je vrienden!