Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Waterbus vaart langer door tijdens Big Rivers'
11jul

Waterbus vaart langer door tijdens Big Rivers

DORDRECHT - Op de lijnen 21 (Dordrecht-Zwijndrecht) en 22 (Dordrecht- Papendrecht) vaart de Waterbus op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli langer door. Op zaterdag 13 juli vaart Waterbus lijn 21 en 22, 1 uur extra tot 23:07 uur. En op zondag 14 juli vaart lijn 21 en 22, 3 uur langer door tot 21:52 uur. Naar aanleiding van de succesvolle ervaringen vorig jaar, met het verlengen van de vaart, financiert de gemeente Dordrecht de extra vaarten.

Het idee voor de extra afvaarten komt van Aquabus, de exploitant van Waterbus. "Het Big Rivers Festival is één van de drukst bezochte evenementen van Dordrecht. Tijdens festivals is er meer belangstelling voor Waterbus. Daar spelen we met deze actie op in", aldus directeur Eric Schipper van Aquabus.

Wethouder Rik van der Linden (Bereikbaarheid) is blij dat Waterbus ook dit jaar extra afvaarten heeft ingepland. "Big Rivers trekt veel bezoekers uit de hele regio. De extra afvaarten maken het voor hen gemakkelijk om de fiets te pakken. We hopen dat zoveel mogelijk mensen dat doen. Zo houden we Dordrecht zo goed mogelijk bereikbaar tijdens dit mooie festivalweekend."

De organisatie van het festival reageert verheugd op de extra afvaarten. Festivaldirectie Liselotte Gatzen van Big Rivers: "Het langer doorvaren van de Waterbus is een extra service om het festival te bereiken voor onze bezoekers vanuit de Drechtsteden. We heten niet voor niets Big Rivers! Dit is een mooie aanleiding om extra lang te blijven genieten van alle muziek in de stad."Deel dit bericht met je vrienden!