donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Luba nieuwe sponsor Big Rivers

1 juli 2019

DORDRECHT - Op de valreep werd afgelopen vrijdag op het kantoor van Big Rivers een mooi sponsorcontract getekend met Luba uitzendbureau. Deze organisatie is sinds ruim een jaar actief in Dordrecht.

Luba bestaat al ruim 50 jaar en is begonnen als een studenten uitzendbureau in Leiden. “Sinds 2018 zijn we in Dordrecht gevestigd en per einde juli hopen we naar onze nieuwe vestiging aan de Vriesestraat te gaan. We willen graag werken aan onze naamsbekendheid en vinden het Big Rivers Festival een uitstekende mogelijkheid om deze doelstelling te bereiken. We zullen actief aanwezig zijn op de festivalmarkt om in contact te komen met potentiële nieuwe medewerkers. We verheugen ons echt op dit mooie Dordtse feest” aldus Michel Smit.

Lees meer over:

big rivers luba
Deel dit bericht met je vrienden!