dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 29 juni is de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht de CDA-er Hein van der Loo de hoofdgast

28 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Hein van der Loo (48), geboren Brabander, was bankier. Hij vervulde diverse leidinggevende  functies bij de Rabobank en ABN AMRO. De laatste periode voor zijn benoeming tot burgemeester was hij als zelfstandig adviseur en interim-manager aktief.

Van bankier tot burgemeester, daar ligt een weg. Wie is Hein van der Loo wat bewoog hem om te kiezen wat veelal gezien wordt als een omgekeerde weg . In de landelijke politiek wordt het beeld gezien van de politiek naar een  commissariaat of zelfs een bankierschap. Wat voor voorstelling heeft hij van het burgemeesterschap-ambt en het burgervaderschap. Het zijn zo van die punten waar Ben Corino met Hein van der Loo over in gesprek gaat. Zoals gebruikelijk brengt de hoofdgast zijn playlist voor het programma  in en praat Corino met de gast over diens muziek keuze.

In het tweede uur aandacht voor de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteiten van deze week.

- Arie Wols Kunstveiling
- Subsidie aanvraag Dordrecht Pride
- Kinderraad Dordrecht
- Woordfestival ...)Nooit Terug
- Noordparkfestival Zwijndrecht

Dichter van Dienst is Kees-Jan Visser
In het derde uur is er aandacht voor de politiek aan de Politieke Stamtafel oa voor de de Kadernota die deze week in de Dordtse gemeenteraad besproken werd. 

Studio De Witt van 10.00u-13.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Lees meer over:

burgemeester studio de witt
Deel dit bericht met je vrienden!