woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Lekkage Merwedeflat De Merwelanden

27 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In de nacht van 27 juni is er een lekkage geweest op de eerste 4 etages van de Merwedeflat van Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden. Het betreft de huurwoningen. De lekkage werd veroorzaakt door een gesprongen keerklep. De brandweer heeft dit inmiddels verholpen. Door de lekkage zijn er vannacht een aantal huurders geëvacueerd.

Rond 8 uur vanochtend konden zij allemaal weer terug naar hun eigen woning. Op dit moment wordt de schade onderzocht, zodat duidelijk wordt wat de consequenties zijn op de korte en lange termijn. Bij dezen willen wij onze dank uitspreken aan onze medewerkers en vrijwilligers, zij hebben ervoor gezorgd dat de opvang van de huurders vlekkeloos is verlopen. Ook bedanken wij de medewerkers van het Merwehuis (dependance Parkhuis) voor hun hulp.

Lees meer over:

lekkage merwelanden
Deel dit bericht met je vrienden!