woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Het Vogelnest viert de komst van nieuwe koffiebar en driejarig bestaan

24 juni 2019

DORDRECHT - Vanmorgen vroeg is de nieuwe Vogelnest container geplaatst. Op vrijdag 28 juni om 16:00 uur opent het Vogelnest zijn nieuwe koffiebar op het Vogelplein. Ook viert ze gelijk haar driejarig bestaan. Om de nieuwe koffiebar wordt vrijdag een heus feestje gebouwd, met optredens van artiesten, kinderactiviteiten, gratis koffie en snacks. Iedereen, wel of niet uit de Vogelbuurt, is van harte welkom.

De nieuwe container staat midden op het plein en heeft een uitschuifbare glazen serre, om ook bij minder weer beschut te kunnen zitten. Het heeft een werkatelier, een keuken en natuurlijk de koffiebar.

Het Vogelnest is een ontmoetingsplaats, van waaruit tal van activiteiten zijn georganiseerd voor de buurt. Zo wil ze de Vogelbuurt mooier, creatiever en gezelliger maken.

Deel dit bericht met je vrienden!