maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Boekhandel Vos & van der Leer verhuist naar Visstraat

3 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 5 juni is het zover, dan gaat de deur open van Boekhandel Vos & van der Leer in de Visstraat 25. In dit monumentale pand was jarenlang Veilinghuis A. Mak gevestigd. Veilingmeester en oud-eigenaar van het veilinghuis, Pieter Jorissen, overhandigt om 10.00 uur de sleutel aan Piet Makkenze van de boekhandel.

Direct daarna krijgt Pieter Jorissen van Caty Groen het eerste exemplaar van haar boek Moord onder hamer.

Onder het genot van een gratis kop koffie of cappuccino met wat lekkers, verzorgd door de Stadsbranderij, is iedereen welkom om een kijkje nemen in de nieuwe winkel. 

Om de opening extra luister bij te zetten is de volgende dag, donderdag 6 juni, de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter aanwezig om haar nieuwe boek Laatste Weduwe te signeren.

Zaterdag 8 juni signeert Caty Groen haar nieuwe boek Moord onder de hamer, een detective uit de Rick Benson-serie die zich deels afspeelt in Veilinghuis Mak.

De huidige winkel van Vos & van der Leer op de Voorstraat is van 5 juni tot en met 8 juni geopend voor een speciale uitverkoop met flink veel afgeprijsde boeken.

Op een rij:
Woensdag 5 juni 10.00 uur: officiële opening van de nieuwe boekhandel aan de Visstraat 25
Donderdag 6 juni 16.00 uur - 17.30 uur: Karin Slaughter signeert
Zaterdag 8 juni 13.30 - 15.00 uur: Caty Groen signeert

Van 2 juni tot en met 4 juni is de winkel op de Voorstraat  gesloten vanwege de verhuizing. Klanten kunnen uiteraard terecht in het filiaal in Stadspolders, winkelcentrum Bieshof.

Deel dit bericht met je vrienden!