zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Welkom op de Week van Hoop

22 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Van 23 t/m 29 juni organiseert De Hoop de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week bent u welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag waar Gert Hutten het woord voert. Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl.

De Week van Hoop is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Het thema is dit jaar ‘Blijf in mij’, gebaseerd op Johannes 15: 1-8, de bekende gelijkenis van de Here Jezus over de wijnstok.

Lofprijs Special | zondag 23 juni
Op zondag 23 juni zingen we samen tot eer van God. De spreker is bijbelleraar Dick Pieterman, het gospelkoor Chananja treedt op en een oud-cliënt vertelt hoe zijn of haar leven veranderde door Gods ingrijpen. Locatie: Dordrecht.

Ladiesnight | woensdag 26 juni
Zin in een gezellig en inspirerend avondje uit? Kom naar de Ladiesnight op 26 juni! Met spreker Carianne Ros, muziek, hapjes, sapjes en shopping. Locatie: Dordrecht.

Seminars | donderdag 27 juni
Zorgprofessionals van De Hoop geven op donderdag 27 juni seminars over psychische problemen en verslaving. Locatie: Dordrecht.

Open dag | zaterdag 29 juni
Kom naar onze gezellige open dag! Muziek, samenzang en spreker Gert Hutten. Daarnaast een gezellige  markt, rondleidingen, foodtrucks, kinderactiviteiten en de finish van sponsorfietstocht Cycle for Hope. Kortom; er is van alles te beleven op Dorp De Hoop.

Kom u ook? Aanmelden voor de diverse activiteiten kan via weekvanhoop.nl.

Lees meer over:

muziek week van hoop
Deel dit bericht met je vrienden!