Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe locatie Voedingsadviesbureau de Winter' Diëtist Angela Kranendonk
16mei

Nieuwe locatie Voedingsadviesbureau de Winter

DORDRECHT - Voedingsadviesbureau de Winter heeft sinds februari haar deuren geopend in het gezondheidscentrum Blaauwweg in Dordrecht.

Diëtist Angela Kranendonk is namens Voedingsadviesbureau de Winter sinds februari gestart met haar dieetbegeleiding vanuit de nieuwe praktijklocatie in het Gezondheidscentrum Blaauwweg.

Iedereen die kampt met over- of ondergewicht is van harte welkom voor professioneel advies en begeleiding. Ook voor andere voeding gerelateerde problemen zoals diabetes, een te hoog cholesterol, darmklachten of bijvoorbeeld eetstoornissen kan men bij Angela terecht. Volgens Angela kunnen voeding en leefstijl een grote invloed hebben op het lichaam en hoe iemand naar zichzelf kijkt. Als diëtist vind zij het belangrijk dat cliënten lekker in hun vel zitten, zowel lichamelijk als mentaal. Hierbij probeert zij ondersteuning te bieden door samen realistische doelen te stellen en daarnaast ook aandacht te geven aan het ontwikkelen van een positieve mindset, zodat de doelen ook op langere termijn behouden blijven. Angela is gespecialiseerd in de begeleiding van eetgedrag, overgewicht, eetstoornissen en bariatrische chirurgie.

Als diëtist van Voedingsadviesbureau de Winter werkt Angela multidisciplinair en zoekt zij actief samenwerkingspartners (huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten & sportinstructeurs) om de kwaliteit van de zorg hoog te houden en de gewenste doelen van de patiënt na te streven en vol te houden.

Bij vragen of behoefte aan een voedingsadvies kunt u een afspraak inplannen via: https://www.voedings-advies.nl/aanmelden of bel naar onze receptie: 023-5573344 bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-13.00.Deel dit bericht met je vrienden!