Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kom zingen bij Diff’rent Voices, een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit Dordrecht'
16mei

Kom zingen bij Diff’rent Voices, een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit Dordrecht

DORDRECHT - Bas, tenor, sopraan of alt? Grijp je kans. Vocalgroep Diff’rent Voices heeft weer ruimte voor nieuwe leden, die ervaring hebben met meerstemmig zingen en bereid zijn thuis zelf muziek in te studeren met behulp van bladmuziek of mp3.

Diff’rent Voices is een veelzijdige zanggroep en… een beetje anders. Zij combineren zingen met verbeelden, door toevoeging van enkele of meerdere passen, gebaren en bewegingen. Het repertoire is gevarieerd: pop, jazz, latin, rock, gospel, musical. Ze zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Om de 2 à 3 jaar geeft Diff’rent Voices een theater-concert in eigen productie. Ze werken dan met een regisseur. Verder heeft Diff’rent Voices een groot kerstrepertoire en de concerten in de stijl van Dickens zijn inmiddels een traditie. Vrij naar het verhaal ‘A Christmas Carol’ zingen en spelen ze deze korte musical sinds 2013 jaarlijks tijdens de Dordtse kerstmarkt.

Diff’rent Voices reperteert op maandagavond van 20.00  - 22.00 uur.
Enthousiast geworden? Neem contact via www.diffrent-voices.nlDeel dit bericht met je vrienden!