zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Zeeman op de Voorstraat sluit per 9 juni

13 mei 2019

DORDRECHT - Vorig jaar werd bekend dat de Zeeman aan de Voorstraat 302 zou stoppen. De winkel geeft aan dat dat op 9 juni 2019 plaats zal vinden. Op 8 juni is de laatste verkoopdag. Sinds eind vorig jaar vindt er al uitverkoop plaats bij het filiaal aan de Voorstraat.

Het is nog niet duidelijk of de Zeeman op een andere locatie in de stad terug zal komen. Wel zijn er nog drie filialen buiten het centrum. Dat zijn: Zeeman Dordrecht Van Eesterenplein, Winkelcentrum De Bieshof, Van Eesterenplein 201. Zeeman Dordrecht Admiraalsplein, Admiraalsplein 71. Zeeman Dordrecht P.A. de Kok-plein, Winkelcentrum Sterrenburg, P.A. de Kok-plein 95.

Lees meer over:

zeeman Voorstraat 302
Deel dit bericht met je vrienden!