zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

PALM Parkies zoekt Dordts talent om concerten te openen

10 mei 2019

DORDRECHT - De Skavuiten en Diepvrieskip worden al genoemd in de reacties op de facebookpagina van de Popcentrale. Dordtse muzikanten kunnen zich opgeven om op PALM Parkies te spelen. De bedoeling is dat elk van de zeven concerten deze zomer geopend wordt door een Dordtse band of artiest. PALM Parkies werkt daarbij samen met de Popcentrale.

Palm Parkies vindt plaats in het Wantijpark. Zeven maandagen, van 15 juli tot met 26 augustus 2019, zijn hier concerten waar duizenden mensen op af komen, om te genieten van het park, de concerten en elkaar, in een relaxte sfeer. Eerder stonden hier artiesten als Drunken Dolly, Handsome Poets, Frank Boeijen en Goodluck.

Lees meer over:

wantijpark Palm Parkies
Deel dit bericht met je vrienden!