zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Gemeente Dordrecht promoot de actie 'Operatie Steenbreek'

9 mei 2019

DORDRECHT - Op woensdag 8 mei bezocht wethouder Marco Stam (Klimaatadaptatie) de Groenmarkt op het Vogelplein in de Vogelbuurt. De gemeente Dordrecht was aanwezig op de Groenmarkt met een informatiekraam 'Samen maken we de stad groen'.

Gemeente Dordrecht promoot de actie 'Operatie Steenbreek'. De wethouder heeft met een bewoner een perenboompje geplant in een versteende tuin. De wethouder ging ook met bezoekers van de Groenmarkt in gesprek over het vergroenen van de buurt en hun eigen tuin om wateroverlast bij hevige buien op te kunnen vangen en om op extreem warme dagen meer verkoeling te hebben in het groen.

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

gemeente water steenbreek
Deel dit bericht met je vrienden!