vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Veth Propulsion ontvangt award voor trouwe beursdeelname Maritime Industry

9 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Gisteren heeft Wouter Kolff, burgemeester Dordrecht en voorzitter Drechtsteden, een award overhandigd aan Veth Propulsion. De Papendrechtse thrusterfabrikant is een van de 31 bedrijven die alle 15 jaren aanwezig is geweest op de beursvloer van Maritime Industry.

Wouter Kolff: ‘Veth Propulsion is een belangrijk maritiem bedrijf in de regio Drechtsteden. De bedrijven die de beurs Maritime Industry al jaren trouw zijn ontvangen vandaag een award. Voor hen is dat een mooie opsteker, maar ook voor de regionale economie en het maritiem ondernemerschap.’

Namens Veth Propulsion nam Marco Huisman, Technical Director, de award in ontvangst. ‘Onze roots liggen in de binnenvaart en deze beurs is dan ook een waardevolle plek om al onze bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. Zelf draai ik al 15 jaar mee op deze beurs en heb dan ook al vele generaties klanten en bezoekers voorbij zien komen. Wij zijn erg trots dat we hier al zo lang deel van uitmaken.’

Ook Henk Ebbers, Area Sales Manager Veth Propulsion is enthousiast over de beurs. ‘Maritime Industry is voor Veth Propulsion al 15 jaar een belangrijke binnenvaartbeurs. Wij hebben dan ook goede contacten met de organisatie en hebben alle ontwikkelingen en groei van dichtbij meegemaakt tot de vakbeurs die het nu is.’

Maritime Industry is te bezoeken van 7 tot en met 9 mei 2019 in Evenementenhal Gorinchem.

Lees meer over:

burgemeester drechtsteden award
Deel dit bericht met je vrienden!