zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

15e editie Maritime Industry geopend door burgemeesters van Gorinchem, Dordrecht en Altena.

8 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 7 mei hebben burgemeester Reinie Melissant-Briene (tevens voorzitter AV-regio), burgemeester Wouter Kolff (tevens voorzitter Drechtsteden) en Marcel Fränzel (burgemeester Altena) gezamenlijk het startsein gegeven voor Maritime Industry 2019. Een bijzonder jaar. Het Lustrum van 15 jaar Maritime Industry wordt namelijk gevierd.

Bedrijven, met name de binnenvaart en maritieme toeleveranciers, blijken trouw aan deze goedbezochte beurs. Jeroen van Hooff, algemeen directeur van beursorganisator Easyfairs Nederland: ’Ter gelegenheid van de 15e editie overhandigen wij 31 awards aan de bedrijven die al sinds de start een plek hebben op onze beursvloer. Wij zijn deze bedrijven ontzettend dankbaar, zij vormen het fundament van deze beurs en hebben er mede voor gezorgd dat Maritime Industry een onmisbaar moment is geworden voor de maritieme sector in Nederland. Dat drie burgemeesters de beurs openen is een fantastisch gebaar. Wij zijn erg vereerd.’

Ook de burgemeesters zijn blij met het succes van de beurs. Reinie Melissant-Briene: ‘In Gorinchem faciliteren wij één van de grootste maritieme beurzen van Nederland. Dat is niet voor niets. Onze regio’s - met samen meer dan 400.000 inwoners - maken onderdeel uit van de maritieme delta die loopt van Rotterdam tot en met Drechtsteden, Gorinchem en Werkendam.’ Wouter Kolff: ‘Onze regio’s hebben een sterke reputatie door onze maritieme maak- en servicebedrijven. Met Gorinchem trekken we samen op en zoeken we ook nieuwe partners om zo veel mogelijk gebruik te maken van deze positie. Zo gaan we voor een maximale bijdrage aan de BV Nederland’.

Op de foto:
• Openingshandeling met drie burgemeesters: zij onthullen de awards door een doek te verwijderen.
• Reinie Melissant-Briene, burgemeester Gorinchem/voorzitter AV-regio
• Wouter Kolff, burgemeester Dordrecht/voorzitter Drechtstedenbestuur (De Drechtsteden: Dordrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Zwijndrecht)
• Marcel Fränzel, gemeente Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem)

Lees meer over:

drechtsteden startsein lustrum
Deel dit bericht met je vrienden!