zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Caty Groen signeert haar nieuwste misdaadroman Moord onder de hamer

6 mei 2019

DORDRECHT - Op zaterdag 8 juni signeert de Dordtse Caty Groen haar nieuwste misdaadroman 'Moord onder de hamer'. Caty Groen zal aanwezig zijn van 13.30 - 15.00 uur in het filiaal van Boekhandel Vos & van der Leer. Let op, deze winkel is vanaf juni te vinden aan de Visstraat 25 en dus niet meer op de Voorstraat.

'Moord onder de hamer' is een nieuwe Rick Benson van Caty Groen en verschijnt op 6 juni. Het boek is al te reserveren bij Vos & van der Leer. Caty Groen werkt als freelance redacteur, journalist en auteur. Zo schrijft ze regelmatig columns in de De Stem van Dordt. Naast non-fictie publicaties schrijft zij aan een reeks korte politieromans die in Dordrecht afspelen. Ook het nieuwe boek speelt zich in Dordrecht af.

Over het boek:
Op het moment dat er een inbraakgolf is in de stad, onderzoekt Rick Benson de dood van een Dordtenaar. Hij krijgt maar weinig hulp van zijn collega. Als ook nog een lugubere vondst wordt gedaan in voormalig veilinghuis Mak, heeft Rick het gevoel er alleen voor te staan.

Deel dit bericht met je vrienden!