zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Ontknoping Grote Prijs van Dordt

6 mei 2019

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 11 mei vindt de ontknoping van dé regionale bandcompetitie Grote Prijs van Dordt, voorheen Band Boost, plaats in de Power Stage van Bibelot.

De competitie bestaat uit vier voorrondes in de categorieën Loud, Rock, Pop en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken.

Onderstaande bands zijn nu aan bij het eindstation, de finale, en gaan strijden om de felbegeerde winst:

• Vermin - doom Death Groove
• Mr Overdrive - alternative rock
• The Beatnik - pop/soul/rock/funk
• Charades - alternative rock
• Hidden Doors - rock'n'roll

Deze artiesten worden beoordeeld door een kundige jury bestaande uit producer Jasper van Dorp (Labtones Studio), programmeur Sander Brugman (Popronde), platenzaakeigenaar Peter-Paul van der Hout (Velvet Music) en producer/songwriter Nick Jongejan (Bottles of Love, The Young River).

Prijzenpakket
De deelnemende bands hebben iets om hun best voor te doen: in de finale zijn er interessante prijzen te winnen die de carriére van artiesten een boost kan geven, zoals bijvoorbeeld festivaloptredens (Wantijpop, Big Rivers, Bibelot Charge Festival en Noordpark Festival),  twee dagen studiotijd, optredens in Bibelot en de Popcentrale, een promopakket met o.a. een backdrop en eigen bassdrumvel, een professionele artist fotoshoot en nog veel meer!

Tickets kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar via Popcentrale.nl of Bibelot.net.
Aanvangstijd: 21:00 uur.

Foto: Danny van der Weck (DWImages.nl)

Lees meer over:

popcentrale bibelot grote prijs
Deel dit bericht met je vrienden!