Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Margriet van Beek heeft het tweede boek over Meggy & Rico, Het Memorymysterie, uitgebracht'
20apr

Margriet van Beek heeft het tweede boek over Meggy & Rico, Het Memorymysterie, uitgebracht

DORDRECHT - De Dordtse schrijfster Margriet van Beek en Henric van Esse zijn een productief duo. In december vorig jaar kwam hun eerste aflevering van Meggy & Rico uit, en nu is al deel twee te bestellen. Het heet het Memorymysterie en is een misdaadroman met 225 pagina’s. Het boek bevat een spannend nieuw avontuur van Meggy & Rico, die het probleem van een gestolen memorystick met gevoelige informatie ontrafelen.

Margriet kent Henric door een gedeelde interesse in laaggeletterdheid. Samen zijn ze aan de slag gegaan met twee boekenreeksen en inmiddels hebben ze al zeven boeken samen geschreven.

Margriet was redacteur van een buurtkrant en van een bedrijfsmagazine en schrijft tegenwoordig redactionele stukjes voor een wijkkrant. In haar werk in de sociale dienstverlening heeft zij zich gespecialiseerd in laaggeletterdheid en de problematiek die dat met zich meebrengt.

Het boek is te bestellen op www.elikser.nl/het-memorie-mysterie.htm voor € 19,90. Ook zijn hier de eerste twintig bladzijden te lezen.

Zie ook:
Dordtse Margriet van Beek brengt het boek Het Oxtrometmysterie uit (do, 13 dec 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!