Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 20 april ontvangt Ben Corino de Dordtse auteur/journaliste Caty Groen'
19apr

Zaterdag 20 april ontvangt Ben Corino de Dordtse auteur/journaliste Caty Groen

DORDRECHT - Zaterdag 20 april ontvangt Ben Corino de Dordtse auteur/journaliste Caty Groen als hoofdgast in Studio De Witt.

Groen debuteerde in 2011 met Blijf Maar!, een nonfictie boek over bekende verdwenen Dordtse winkels in de jaren vijftig en zestig, dat in 2015 een vervolg kreeg met Anders Nog Iets?. Ze is bedenker en schrijver van de Rick Benson boeken, een serie politieromans over de gelijknamige politierechercheur die misdaden oplost in Dordrecht en omstreken. Op 7 juli 2013 verscheen haar eerste roman, getiteld Alles in huis.

Binnenkort verschijnt haar zesde politie roman in deze reeks.
Naast haar auteurschap is Caty ook journaliste bij het AD/De Dordtenaa.
In deze uitzending gaat Ben Corino met haar het gesprek aan over haar haar schrijverschap, haar nieuwe politieroman maar ook over haar betrokkenheid met de stad Dordrecht waar al haar romans zich in afspelen.

In het tweede uur is er de aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en Drechtsteden.

Met een sfeer reportage van The Passion en kijken we met een van de Kruisdragers, Inge Mous, terug op haar Passion ervaring.

De Dichter van dienst is Kees-Jan VisserBinnenkort

Het derde uur staat in het teken van de politiek actualteit aan de Politieke Stamtafel. Aandacht voor het politiek feiten relaas over de verhuizing van de Dagopvang van Leger des Heil naar het Kromhout. En aandacht voor een mogelijk vuurwerk verbod in Dordrecht.Deel dit bericht met je vrienden!